Om oss

Hos oss treffer du mennesker med lokal tilhørighet som kjenner ditt nærmiljø. Vi har lang erfaring fra bransjen, har solid erfaring og kunnskap om avfallshåndtering.

Vi i Løvås har som vår viktigste leveregel å være nær kunden. Vi er akkurat passe store og når du kontakter oss snakker du direkte med en av våre kjøreledere. Det gjør oss utrolig fleksible og godt rustet får rask og presis levering hver gang. De fleste som jobber hos oss har lang erfaring og kjenner behovene til de fleste kundene godt. Vi brenner for det vi gjør har alltid to tanker i hodet: miljø og effektivitet.

Vi har vært her i mange år og har lange tradisjoner innenfor gjenvinningsfaget, men forstår likevel at vi må ligge frempå og tilpasse oss nye krav og behov. Derfor liker vi i Løvås å bli utfordret. Ja vi trigges rett og slett av å bli stilt krav til. Vi er for våre kunder; enten du skal leie en container hjem, du trenger løsning for byggeplass eller for bedrift. Vi har løsninger som dekker alle behov og gjør alt for å leve opp til det å være nær og personlig i forhold til våre kunder.