Containerutleie - Borettslag og sameie.

Containerutleie for borettslag og sameie.

Det nærmer seg nok en gang dugnad, og planlegging er nøkkelen for en effektiv avvikling. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat, gode råd for gjennomføring, hvordan unngå feilsortering og kostbare avvik.

Vi i Løvås Transportfirma AS har alltid vært nær våre kunder, og vi tenker alltid sikkerhet, miljø og effektivitet. Hos oss treffer du mennesker med kjennskap til ditt nærmiljø og med lang erfaring med borettslags oppdrag i alle størrelser. Vi setter oss sammen med dere, for å finne den beste løsningen for deres dugnad. Om det er en container eller det er flere komprimatorbiler, containere og miljøstasjoner over flere dager spiller ingen rolle. Vi er der med dere!

Anbefalte produkter

Godt egnet til restavfall og hageavfall.

Godt egnet til restavfall og hageavfall.

En sikker løsning for oppbevaring og håndtering av farlig avfall

Godt egnet til mindre mengder avfall eller ved plassmangel.

Relevante artikler

Løvås Transport har innført forbud mot å levere avfall i sorte eller fargede søppelsekker. I tillegg blir det innskjerping i avvik ved levering av alle typer batterier i avfall.

Hageavfall er en vanlig fraksjon ved dugnad og vårrengjøring. Det er en av de vanligste fraksjonene der avfallsmottakene rapporterer feilsortering. Her er noen tips for å unngå avvik.

Det er nå forbudt å levere hageavfall i restavfallet grunnet strengere krav på mottaksanleggene. Hageavfall skall leveres som en egen fraksjon i egen container.